Våra samarbetspartners

Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och LSS. Du som studerar på rättsvetenskapliga- eller juristprogrammet samt är medlem i ELSA Örebro har möjlighet till praktik på 30 HP på ett av Humanas kontor i landet. Som praktikant på Humana bistår du juristerna i det löpande arbetet. Hör av dig till president.orebro@se.elsa.org för mer information om praktik.

Fröken Brogrens
Varje vardag erbjuder vi nybakat matbröd, bullar och kakor. Vi erbjuder även frukostmackor samt lunchmackor. Utöver vårt klassiska bassortiment, kompletterar vi dagligen med goda nyheter beroende på vad säsongen har att erbjuda. Vår målsättning är att vara det flexibla och kundnära kvartersbageriet för kunder som uppskattar hantverk.

Medborgarskolan
Vi på Medborgarskolan vet att ny kunskap väcker mod och nya möjligheter och får människor att våga säga vad de tänker och tycker. Vi är ett humanistiskt studieförbund som sätter viljan att lära först och drivs av att skapa en högre mening, och av att utveckla människors intressen till en ny kunskap genom hela livet. Vi gör vårt yttersta varje dag för att inspirera människor att utvecklas och hämta ny kunskap på ett lustfyllt sätt. Medborgarskolan är en ideell förening och verksamheten är öppen för alla.

Örebro Studentkår
Örebro studentkår arbetar med många olika frågor med dig som student i fokus. Det är den enda studentkåren vid Örebro universitet. Du kan både engagera dig eller få hjälp med eventuella problem under din studietid.

Mer information till dig som extern

ELSA Örebro samarbetar gärna med olika externer i olika projekt. Är du och ditt företag intresserad av att jobba tillsamans med föreningen i ett nytt eller redan existerande projekt? – Hör av dig till president.orebro@se.elsa.org så pratar vi mer om hur ett samarbete kan se ut.